8. kesäkuuta 2006

Ei se olekaan vielä ohi

Australia kutsuu minua taas :) Mietin, että haluanko jatkaa tätä blogia, koska alunperin tämän oli tarkoitus sisältää vain vaihtovuoteni tapahtumat. Nimi ei kuitenkaan mitenkään viittaa pelkkään vaihtovuoteen ja sopii mielestäni hyvin kaikkeen Australiaan liittyvään. Yllä oleva kuva pitää kyllä vaihtaa jossain välissä. Päätin siis jatkaa tätä blogia.

Edellinen postaukseni tänne tapahtui siis joulukuussa kun lomani veljeni ja hänen tyttönsä kanssa oli puolivälissä. Kiirettä piti niin, ettei siellä ehtinyt kirjoittelemaan, vaikka olikin aivan mahtavaa aikaa. Kun taas pääsin takaisin Suomeen, koitti jonkinlainen paluushokki. Halusin ajatella vain täällä oloa ja sopeutumista takaisin vanhoihin kuvioihin. Yllättävän paljon sitä järjesteltävää riittää paluussakin.

Kevät on kuitenkin mennyt kokonaisuudessaan todella hyvin. Työ ja koulu sujuu.

Nyt vihdoin itse asiaan: Olen menossa Australiaan kolmen viikon päästä. Ei, kyse ei ole siitä, että olisin rakastunut siihen maahan. Olen rakastunut siihen tyttöön - Alyciaan. Vieläkin. Olemme olleet tekemisissä toistemme kanssa yleensä päivittäin Internetin välityksellä unohtamatta perinteistä postia.

Kävin aiemmin jo hakemassa Stockmannin hulluilta päiviltä lentoliput Thaimaahan, missä meidän piti tavata alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Tyttö ei kuitenkaan päässyt lähtemään ja meni ostamaan minulle jatkolipun Australiaan. Haluaa selkeästi leveillä kokopäivätyön tuomilla ansioillaan ;) Matkapäiviä kertyy yhteensä 19, joista 16 tulen viettämään perillä. Tarkoituksena on käydä katsomassa ainakin Tasmaniaa ja Gold Coastia. Siellä suunnallahan on tällä hetkellä pahin talvi, mikä tarkoittaa tasmaniassa noin 12 asteen päivälämpötilaa ja Kultarannikollakin vain noin kahtakymmentä astetta. Melkein voisi jättää shortsit kotiin siis :)

No nyt on aika mennä nukkumaan. Teen pitkää työpäivää lomaa varten, sillä matkailu ei ole kovin halpaa :/ Kerron pitkän tähtäimen suunnitelmat tytön ja Australian suhteen sitten joku toinen kerta :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa kuulla jatkoa sinun australian reissullesi :)

Nauti lomasta oman kullan kainalossa!

Olli Nevalainen kirjoitti...

kiitos :)